Voyage открива новия сезон за пътешествениците!

Voyage открива новия сезон за пътешествениците!

Както всяко ново и непознато нещо, предстоящото пътуване крие в себе си много тайнственост. Нека ви разкрием какво точно ви очаква – с Voyage вие ще бъдете запленени от вълнуващи маршрути и спиращи дъха гледки, ще се поглезите в изискани хотели, ще преживеете увлекателни екскурзии и незабравими срещи.

Днешният свят на пътешествия прилича на непрочетена книга и с всяка страница, която отгръщате вие натрупвате нови емоции и впечатления. Това е и основната мисия на Voyage – всеки да открие нещо ново и уникално за себе си, нещо което никога няма да забрави!

Voyage е доказал се отличник в сферата на туризма и пътешествията. Предлагаме ви прекрасна възможност да отдъхнете на живописни места, да почувствате благотворната енергия на природата, да се избавите от стреса, да откриете прекрасния свят на активната почивка, да се насладите на първокласна кухня, да се запознаете с неизпитаното, да са разходите из миналото, да опитате изключителното.

"Пътувайте, опознавайки себе си и необятния глобус"

На всички любители на историята и древността многобройните екскурзии на Voyage дават възможност да обиколят някои от най-красивите кътчета по света. Пътешествениците ще се насладят на старинни замъци и музеи, изящни картинни галерии, исторически градове, в които се е пропил автентичният колорит на отминалите векове. Неповторимата атмосфера на всяко от местенцата, които ще посетите по време на екскурзиите се допълва от възможността да се включите в местни фестивали и карнавали.

Voyage предлага както групови програми, така и индивидуални екскурзии: като се започне от пешеходни разходки или пътуване с комфортни автобуси до плавания по реки и приказни пътешествия с разкошни круизни лайнери. С нас можете да опитате и от лукса на VIP хотелите, и от очарованието на селските къщи за гости. Voyage предлага най-разнообразните турове за всеки вкус и бюджет.

От практиката сме се научили, че няма неосъществими желания – във Voyage вие можете да получите професионални и изчерпателни консултации, отнасящи се по въпроси и за най-необичайните на пръв поглед пътешествия. Нашите сътрудници прекрасно познават особеностите и нюансите на пътуванията и до най-отдалечените кътчета на света. 

Voyage открива летния сезон със страхотни оферти на достъпни цени!

С Voyage вие ще имате възможност да посетите топ дестинации не само в Европа, но и на останалите континенти. Ще вкусите от традиционната паеля на Испания, ще се насладите на уникалния вкус на специалната зелена бира в Ирландия, ще потанцувате със знойни бразилки или ще гледате сумо борби в Япония. Няма граници за впечатленията, които можете да съберете и вкусовете, които да опитате, докато обикаляте света. 

Освен за пътешествениците, от Voyage сме помислили и за хората, които имат нужда от почивка със семейството в спокоен курорт. На вашето внимание предлагаме ваканции в прекрасни райски кътчета като Хърватия, Гърция, Италия, Дубай, Албания и мн. др. Разбира се, в сила са и предложенията за чудесни почивки в България.

Клиентите на Voyage имат възможността да се сдобият с големи отстъпки и промоции при по-ранни записвания. На изключително атрактивни цени можете да се докоснете до места, покоряващи въображението - да се опитате да разгадаете тайните на древните инки в Перу или да посетите мистичния манастир Шаолин в Китай; да се докоснете до изяществото на храма-мавзолей Тадж Махал в Индия или да извървите пътя Камино де Сантяго в Испания.

Границите вече не съществуват - Voyage отваря очите ви за света!

Rate this blog entry:
1
Какво представляват джинсите
Животозастраховане
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0

People in this conversation