Какво представляват джинсите

Какво представляват джинсите

 

 Модерни от години насам те са се пренасяли във времето и са отстоявали името си.

Днес популярните jeggings модели могат да се намерят във всякакви форми, кройки и модели:http://rossna.com/en/women-products/clothing-women/women-s-denim/womens-denim-jacket-with-effects-1698-detail.

 

Известни още като дънки те прилепват плътно към тялото, много еластични и с меки докосвания. Всъщност това са кройките за дънки, подобрен модел, който съчетава най-добрите характеристики на двата вида панталони - практичност, издържливост, гъвкавост, привлекателен външен вид. Напомнят за 80-те години ... Несъмнено и са ударът от 80-те години на миналия век бяха цветните гамаши, които са прототип на Джегин.

Съвременните Jeggings са по-практични, удобни за носене, разнообразни. Днес може да си купите модел с ниска и висока талия, класически, различни цветове.

Дънките се пришиват от памучен плат с добавяне на малко количество еластични влакна, като процентът памук (деним) винаги е по-висок.

Съдържанието на еластични влакна в тъканите е не по-малко от 30% - поради това тези панталони са меки на допир, практични, лесни за разтягане, не се сгъстяват, не се деформират с течение на времето.

Поради еластичността на jeggings е по-лесно тези панталони да стоят перфектно опънати и лесно могат да седнат по фигура с половин размер по-голям, отколкото е посочено на етикета. Интересни модели прилепнали джинси: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/dynki/дълги-дънки-skinny-rumena.

Във времето, когато джинсите отказват да се прилепят в талията, сега те могат да се носят без дискомфорт. Маерията им почти винаги е много здрава и не случайно. Още в миналото така са се появили – били използвани за работни облекла.

Боята не се изтърква, а на места само по гънките, долната част на панталоните не се размазва. Най-лошото нещо, което може да се случи е да се разкъсат по шева.

Когато носите панталоните, не забравяйте да им поставите и твърдия колан. Така моделът става в комбинация, дори да не е нужно пристягане в талията. Те са в хармония с маратонките и ботуши до глезените, изглеждат страхотно с обувки с ток в комбинация с кожено яке. Всичко това са всъщност универсални неща, които години наред не излизат от мода.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rate this blog entry:
0
Ипотечен кредит за хора с лоша кредитна история
Voyage открива новия сезон за пътешествениците!
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found