Маркетинг и уеб дизайн от webselo.com

Маркетинг и уеб дизайн от webselo.com

Крайно време е да запознаете онлайн аудиторията си с Вашите продукти и услуги. За да бъдете забележими и различни, трябва да оставите добро впечатление у потребителя в мига, в който попаднете в полезрението му. Ключово за потенциалната Ви професионална връзка е изграждането на доверие, а това става не само с помощта на качествени, надеждни и работещи решения, а и с лично отношение.

Всеки следващ ден може и ще бъде по-ползтворен от предишния. В момента,в който повярвате в себе си и в собствените си възможности и капацитет, нещата просто ще започнат да се получават! Така ще бъде и за нашите клиенти, защото това,от което дълбоко се интересуваме ние от webselo.com са основните интереси и болки на купувача/клиента/потребителя.

Ето защо ще ви предложим достатъчно ефективно „лекарство”, с което да минимизираме „болката” така, че в един прекрасен момент тя вече да не съществува. А след всичко това идват и високите продажби. Не можете да избягате от това ;)

Какво разбирате под „маркетинг”? И как всъщност работи той?

Нека да разгледаме ситуацията по следния начин: маркетингът в своята същност представлява един изцяло нов свят, и то дигитален, в който е заложена психологията в големи дози. Както и да гледаме на нещата, маркетингът отвсякъде си е психология +внушение + силно въздействие. Посредством използването на тези три „вълшебни съставки”, ние изучаваме Вашите продукти/услуги от А до Я с фокус върху силните им страни. Така ние, от webselo.com, ще изтъкнем именно бизнес дейността Ви като „необикновена”,и с две думи, просто незаменима.

Как се стават нещата при нас? 

Когато става дума за проучвателна дейност, екипът на webselo.com бързо и яростно се залавя с проучване на пазара и преките конкуренти така, че да открием кои са слабите им страни, както и да взаимстваме съвсем колегиално от добрите им практики. А защо и да не ги надминем заедно?!

Знаете, че визитната картичка на бизнеса дава сериозен и мощен тласък напред. Ключов момент за по-добра разпознаваемост на пазара е доверието в надеждността и качеството на услугите/продуктите, които се опитвате да наложите. В тази връзка, без наличие на добър екип от seo копирайтъри, задачата за грабващо и впечатляващо представяне под формата на страхотна презентация на дейността Ви онлайн, не очаквайте скорошен прогрес и растеж. 

А знаете ли колко рядко се срещат хора, които едновременно да са добри в копирайтинга и в онлайн рекламата? Такива хора са рядкост също като… лилавите пингвини. Но в нашия екип работят професионални копирайтъри.

Какво можем да Ви предложим ли? 

За Вас ще напишем страхотен (продаващ) сео материал,чието съдържание ще Ви изстреля право напред и нагоре в Google класацията. Оптимизиране на съдържанието, касаещо продуктите/услугите, които предлагате, ще бъде извършено с подходящите ключови думи, за да подобрим осезаемо класирането Ви в търсачките.

Наред с всичко това, осъществяването на технически одит на съвместния ни проект ще съдейства за неутрализирането на слабите му точки така, че крайният резултат да бъде съвършен и прецизен.

Влияние в социалните мрежи с помощта на webselo.com

В днешни дни младото поколение, и не само разбира се, буквално се събужда и заспива с изплезен език пред декстопа на лаптопа си.

Колкото и нездравословен и вреден да е този навик, Вие можете да го накарате да работи за Вас. Така или иначе всичко живо днес стои в социалната мрежа, време е и Вашето присъствие там да бъде забелязано, предпочитано и оценено.

Екипът на webselo.com може да Ви предложи маркетинговите си услуги (работеща реклама + поддръжка) именно в най-популярните и използвани повсеместно социални платформи като Facebook, Instagram и Google +.

Ние обичаме да сме любезни, приятелски настроени и внушителни с потребителите в социалните медии. И именно благодарение на нашето свежо и позитивно отношение там,последователите и привържениците Ви ще се влюбят във вас и ще се превърнат съответно във Ваши лоялни клиенти. Всичко това звучи повече от удивително, нали?

Е, свиквайте. Защото така стоят нещата в действителност.

Да не забравим и нещо друго – за да спечелим вниманието и интереса на последователите Ви, ние ще изработим супер графичен дизайн, свежи рекламни видеа по наш сценарий, съгласуван с Вашите собствени предпочитания и нагласа, разбира се.  

Разчитайте на нас за:

  • Проучване на дигиталния пазар
  • Предоставяне на въздействащо сео съдържание с основен акцент върху увеличаване на продажбите и ангажираността на потребителите към Вашите услуги/продукти,
  • Сео оптимизация за по-добро класиране в търсачките
  • Поддръжка на профилите Ви в социалните медии (Facebook, Instagram, Google +)
  • Планиране на рекламни кампании в търсачки, социални медии и уебсайтове
  • Изграждане на графични дизайни и видеа
  • Имейл кампании
  • Лендинг страници
  • SMM
  • Повишаване на конверсиите

Свържете се с професионалистите в областта за следните уеб услуги:

  • Изработка на сайт с Joomla
  • Мобилна версия на сайта
  • Графичен дизайн
  • GIF анимирани картинки + банери
  • Обновяване и редизайн на сайта
  • Поддръжка на уебсайта
  • Маркетинг услуги с поглед върху социалните медии (Facebook, Instagram, Google +)
  • Имейл маркетинг с висок CTR

За нас е привилегия да работим  с професионалисти като Вас. Очакваме Ви на webselo.com |0898 62 30 62  | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sharp Digital Ltd.

Rate this blog entry:
0
Музиката в къщи
Психологическата подкрепа в АЕА

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found