ClouDNS – DNS hosting

ClouDNS – DNS hosting

ClouDNS е DNS хостинг доставчик, който разполага със сървъри в САЩ, Европа и Азия. Част от сървърите в Европа и САЩ са достъпни с безплатена регистрация, която включва възможност за управление до 3 домейна. Безплатните DNS сървъри се намират в Холандия, САЩ / Вирджиния, България и Германия.

Платените акаунти за регистриране на повече DNS зони и допълнителни премиум сървъри – Великобритания, Германия, САЩ (Калифорния и Тексас), Румъния, Русия, Канада и Сингапур. Цените започват от $2/месец. Освен повече домейни и допълнителни сървъри, платените регистрации предлагат възможност за по-детайлни статистики, управление на TTL, брандиране, използване на опцията за slave DNS (сървърите на ClouDNS автоматично свалят настройките на домейните от вашия централен [master] сървър). Пълен списък с предлаганите екстри може да се види на страницата Планове & Цени.

На 1 март доставчика стана на 3 години. За рожения си ден от ClouDNS намалиха всички цени на платените (премиум) акаунти с 30%. Заедно с това от DNS хостинг компанията предложиха и афилиейт програма.

Към част от плановете си, доставчика предлага и HTTP API. То предлага всички функционалности, които има уеб административния панел за DNS. Така всеки може да използва техните услуги и да ги внедри в свои системи, а дори и да препродава техните услуги в комбинация с DNS брандинг.

Rate this blog entry:
0
CS-Cart 4.1.4 - Responsive
13-weeks weight loss program (2018)
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found