Свободното време или времето за хитови филми

Свободното време или времето за хитови филми

Скучно ти е? Не знаеш какво ти се прави? Може би си жена!

Сега шегичките и закачките настрана (макар че може би наистина си жена, която не знае какво иска).

Наскоро в интернет пространството се появи на бял свят едно ново чудо или както му казват американците „тренд". Става дума за чудновата онлайн платформа, която „помага" в избора на следваща добра холивудска продукция, която да гледаме сам-самички, с приятел/ка или половинка.

С други думи, това са сайтове за филмови препоръки (ето какво било феноменалното в цялата тази работа), с помощта на които ще можете да се насладите на едни невероятни и изпълнени със съспенс, смях, много екшън и/или хорър 90 + минути.

Да се чуди човек за рязко набралите популярност онлайн платформи, при положение, че за целта можете просто да се доверите на знанията и съветите на побелелия дядо Гугъл, но фактите са налице така или иначе.

И на теб ли ти изглежда твърде хубаво, за да е истина? Навярно имаш право- всъщност „вземането" на тази препоръка се оказва една идея по-трудно от очакваното – все пак кой разполага с цял ден време да чете из форумите и коментарите? Аз не, а ти?

Но хайде, нека им дадем шанс и поле за изява - „новото дете в квартала" на име (Ичър – от английското Itcher) обещава най-новите хитови филмови продукции, за които се очаква да отнесат бокс офисите.

Как работи Itcher ли?

  • Itcher знае какво харесваш – все едно разговаряш с най-близкия си приятел, който е наясно с твоите вкусове в избора на филм. С готиния Ичър няма как да получиш неподходящо предложение за филм, което да не пасва на твоя избор – звучи супер, нали?
  • Itcher ще ти даде своите предложения само след 5 клика – кликни тук и там и след секунди пред теб ще се отворят портите на един много различен свят – твоят филмов свят, където няма пошли и/или скучни продукции!И това, ако не е впечатляващо, не знам какво друго би било...
  • Itcher не дразни с труден и сложен интерфейс – черешката на тортата! Какво по-хубаво от лесен за ползване интерфейс, в която ориентацията на новодошлите е безпроблемна и бърза?

Чудно!

Пробвай, лесно е като детска игра!

Автор: http://webselo.com

Rate this blog entry:
0
Are you a movie addict?
Пожарна безопасност. Всичко, което трябва да знает...
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0

People in this conversation