Ариана Гранде парфюм ще прибави щипка звезден блясък към личния ви стил

Бродуейската звезда Ариана Гранде стартира своя собствена линия парфюми през 2015 година - две години, след като издава първия си албум. Представените до момента 10-ина ухания на бранда впечатляват със закачливия си и жизнерадостен характер. Повечето аромати на Ариана Гранде са насочени към дамите. Единственият до момента Ариана Гранде парфюм, който е подходящ и за мъже, е лансираният през 2016-а Frankie, който носи името на брата на звездната изпълнителка, който също е популярен певец, актьор, продуцент и влогър. Уханията на Ариана Гранде бързо печелят сърцата на младите, динамични и самоуверени жени. Въпреки позитивното и слънчево настроение, които ароматите създават, всеки Ариана Гранде парфюм притежава и добра дълготрайност, което ги прави подходящи, както за ежедневието, така и за специални поводи.

Всяка почитателка на блестящата певица и актриса ще се влюби в Ариана Гранде парфюм

Ако искате да изненадате с Ариана Гранде парфюм скъпа на сърцето си дама, добре е да знаете, че никак не е трудно всяка жена да се влюби в забележителните ухания и забавните флакони. Особено ценен ще е вашият подарък, ако го поднесете на почитателка на Ариана Гранде - тя със сигурност ще бъде доволна и много ентусиазирана да притежава аромат от марката на своята любимка.

Ариана Гранде се радва на значителна популярност в музикалния свят още преди да навърши 30 години. Носителка е на поредица престижни отличия, сред които 27 рекорда на "Гинес", 2 награди "Грами", 3 американски музикални награди, 9 награди "MTV Video Music Awards", награди "Билборд" и др. Почитателите ѝ са вдъхновени и от участието ѝ в различни благотворителни каузи със сериозна значимост.

Забележителните ухания на всеки Ариана Гранде парфюм ще повишат самочувствието и магнетизма ви

Ароматите са едновременно весели и закачливи, но и бляскави и стилни. Всяка дама може да открие своя Ариана Гранде парфюм, който да я кара да се чувства харесвана и желана.

Sweet Like Candy е Ариана Гранде парфюм, който се радва на голяма популярност

Sweet Like Candy е третият Ариана Гранде парфюм, лансиран от уханния бранд на известната певица и актриса. Представен през 2016 година и бързо се утвърждава като един от най-харесваните аромати на марката. Уханието на този Ариана Гранде парфюм се открива с нотки къпина, круша и бергамот, последвани от сметана, маршмелоу, касис, франджипани, жасмин и зюмбюл в сърцевината. Базовият акорд е преплел ванилия и кашмирено дърво. Резултатът е забележителна гурме композиция, подходяща за всички сезони.

Cloud е известен като най-дълготрайния Ариана Гранде парфюм

Уханието е лансирано през 2018-а, а ароматната концепция е дело на Клемент Гавари. В този Ариана Гранде парфюм са съчетани нотки нотки лавандула, круша и бергамот, бита сметана, пралина, кокос и ванилова орхидея, мускус и дървесни нотки.

Позволете си да се влюбите в завладяващ Ариана Гранде парфюм

Макар уханният бранд на популярната актриса и певица да е сравнително нов, той притежава достатъчно разнообразни аромати, които да отговорят на всеки вкус. Може да се открие Ариана Гранде парфюм, подходящ за всяка дама и нейния стил, както в ежедневието, така и при специални поводи. Ариана Гранде парфюм е добро попълнение към личната ви колекция, както и отлична идея за подарък!

Rate this blog entry:
0
Ключар за кола - кога да потърсим
Най-добрите ресторанти в света: Коя е страната, ко...
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found