Проблеми с високо кръвно налягане и хипертония

Проблеми с високо кръвно налягане и хипертония

 

Хипертонията се казва „скрита“ опасност. Траейки и прикривайки се за дълго време тя може да остане незабелязана и безсимптомна. Ранното откриване и лечение на заболяването е особено важно. Това може да доведе до големи бъдещи усложнения и увреждане на органите.

 

Типичните признаци на високо кръвно налягане включват главоболие, особено в задната част на главата, виене на свят, гадене и зачервен тен. Наред с това може да се появи безсъние и нервност, които често се свързват с менопаузата при жените. Реално, зад това може да се крие хипертонията. При мъжете артериалната хипертония може да причини еректилна дисфункция.

 

Какво представлява CardiPRO

 

Това е био продукт. Нов е на пазара и е създаден от изцяло природни компоненти – билки и растителни съставки. Напълно безвреден е съставът му. Продуктът служи за поддържане нормалното кръвно налягане. Благоприятства сърдечно-съдовата система и повлиява добре кръвоносни съдове.

 

Cardizol тинктура Състав

 

В състава на билковата тинктура са включени следните: Лечебна ружа, кръвен здравец, Пасифлора стрък, Маточина и Исландски лишей, Глог плодове, Живоляк и валериана

 

Лечебна ружа и Кръвен здравец – с голямото съдържание на магнезий, той помага за балансиране при напрежение, стрес и нервност.

 

Маточина и Исландски лишей – успокояват сърцето и синхронизира сърдечно-съдовата система.

 

Глог плодове  – контролират захарта в кръвта. Това я прави подходяща за хора на с диагноза диабет или на границата на такъв.

 

Живоляк и валериана – повлияват над апетита, регулира обмяната на вещества и подобрява метаболизма, не позволяват в кръвоносната система да се образуват тромби; Подобрява кръвооросяването, повлиява притока на кръв към сърцето.

 

Как се употребява CardiPRO

 

Билковият бленд се пие два пъти за деня, преди хранене. За да се усвои добре се разтваря във вода и 20 капки от тинктурата.

 

Тинктурата не е лекарство! Тя не вреди на другите органи и системи!

 

Разтворът на кардиозол благоприятства, подпомага и повлиява добре над организма.

 

Мнения Cardipro

 

Герасим Герасимов

 

Имах аритмии от доста време на сам. По препоръка на жена ми, която и намери продукта CardiPRO започнах да пия. Приемам от 2 месеца и вече съвсем забравих колко зле бях в началото. Доволен съм и ако някой ме попита ще препоръчам.

 

 

Олга Иванова

 

За CardiPRO научих от мои познати. Тъкмо се върнах от Чужбина и се заговорихме за работата там и колко заболявания ми е донесла. Тогава, тя спомена за CardiPRO тинктурата с билков състав. Изненада се, че не я бях чувала, но честно казано там където работя не остава време за нищо. Приятелката ми ме насочи в сайта, директно да си поръчам. Вече нямам онази вечна умора, пристягане или аритмии. Чувствам се млада и енергична и знам, че сърцето и вените ми функционират добре.

 

Ако и вие искате да поръчате за себе си или за роднини, близки, приятели направите го през директната връзка.

 

Поръчайте CardiPRO Бързо Онлайн

Rate this blog entry:
0
Полезни съвети при избора на обзавеждане за спалня...
Боядисване на плочки за баня: добра или лоша идея?
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found