Живите мъртви - Постапокалиптична приказка!

Живите мъртви - Постапокалиптична приказка!

,,Живите мъртви‘‘ без съмнение е един от най – гледаните и обичани екшън сериали по FOX от младото поколение по света и у нас. Неговият сюжет е създаден и е изцяло базиран на световноизвестният комикс от Робърт Къркман, Чарли Адлърд и Тони Мур. В българския ефир той се излъчва по телевизия FOX, като се очаква на 23 октомври 2017 да излезе най-новият осми сезон. Неговият пети сезон печели приза за най-гледано шоу по кабелната телевизия в Съединените американски щати. Като жанр, сериалът е едновременно пост- апокалиптичен, ужас и драма.

Началото на ,,Живите мъртви‘‘ започва със сцена на апокалипсис, който е оставил след себе си изключително много загинали хора. Животът на малкото от тях, които са се спасили обаче претърпява драстична промяна в момента, в който те осъзнават истинската опасност, която се носи наоколо и ги заобикаля. След всички изминали години, през които се борят за живота си, героите в един от най-интересните сериали по FOX разбират, че бродещите зомбита не са толкова опасни за тях, колкото оцелелите живи хора, които отчаяно търсят безопасно място, където да се приютят. Главната роля в сериала по телевизия FOX е на заместник-шерифа Рик Граймс, който по време на службa бива ранен и изпада в кома. В момента, в който се събужда, той с ужас установява, че от светът, в който е живеел досега няма и спомен, а семейството му е безследно изчезнало. Не след дълго, след като успява да открие съпругата и детето си, Граймс се превръща във водач на малка група от оцелели хора, които търсят сигурно място, на което да останат.
Както всички сериали, които биват излъчвани по телевизия FOX, така и ,,Живите мъртви‘‘ разполага с любим на своите фенове звезден актьорски състав, а именно Андрю Линкълн, Чандлър Ригс, Норман Рийдъс, Мелиса Макбрайд, Лоурън Коен, Данай Гурира и други.

Rate this blog entry:
0
Търсите наистина висококачествени смесители за мив...
4 професионални уреда за съвременния майстор
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found