Страстни и модерни в баня от червено

Понякога ни е трудно да си представим, че банята може да бъде хубава и в ярък цвят. В случай, че харесвате модерното обзавеждане и не се страхувайте да заложите на ярък цвят, какъвто е червеното. 


Червеният цвят е символ на интимност, сила, страст и чувствителност. Той е способен да отпусне и възбуди сетивата ви. Представете си го в банята. Гарантираме ви, че тя ще стане едно от най-любимите ви места в жилището ви.

Има няколко варианти да използвате цвета. Можете да боядисате стените, ваната, завесите, мивката или шкафчетата. Определено ще внесете разнообразие и страст.


Червеният цвят се съчетава успешно с дървени мотиви като цвят венге или орех.  Това е отлично решение за хората, които обичат наситените цветове. Разбира се, ако искате да размиете тази наситеност, можете да комбинирате с по-нежни цветове като екрю, бежово или бяло. Това ми смекчило и омекотило влиянието на силния ярък цвят.

В днешно време има толкова голям избор на пазара, че лесно ще откриете гранитогрес за баня, мивка, вана, завеса или каквото и да е за баня в червено. Важно е да си изградите точната представа за начина, по който искате да изглежда помещението. Не давайте граница на въображението си.

Каквото и да изберете като нюанс за декорация или основен елемент от банята, червеното ще придаде един характерен и запомнящ се блясък на помещението. Разбира се, наситеността му трябва да бъде в умерена граница, иначе ще стане претрупано. А границата може да бъде лесно прескочена, тъй като това е един увличащ цвят. И все пак, ако искате да имате едно интимно място, което да посещавате с удоволствие, не се колебайте да използвате червения цвят.

 

Rate this blog entry:
0
Животозастраховане
Очарователни вани от естествен камък
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found