Очарователни вани от естествен камък

Ако искате да внесете свежест в дома си, то можете да го направите по най-лесния начин, като поставите мебели или декорации от естествени елементи като дърво, камък или стъкла.  А няма нищо по-естествено от ваната от естествен камък в банята.

Едно от основните правила за масивна конструкция като вината е да съчетаете всичко останало около нея. Освен това, тя трябва да бъде поставена на правилното място.  Самата конструкция е елемент, който надгражда  интериора.  Няма значение дали ще изберете вана от тъмен или светъл естествен камък, ефекта ще бъде същия. Минимизирането на всичко останало наоколо е почти задължително.

Все повече се наблюдава приближаването до естественото в съвременния дизайн. Можете да поставите ваната от естествен камък на импровизиран подиум, да я обградите с различни елементи от дърво или да я отделите от останалите мебели със стъклена преграда.  Особено красиви и ефектни са ваните на открито. Сред зеленина и чист въздух взимането на вана се превръща в истинско удоволствие.

В каква форма ще бъде ваната, дали овална, във формата на лодка или нещо друго, е изцяло ваш избор. Съобразете се и с останалата част от банята, преди да изберете модела.  Осветлението в банята също е важно, когато искате да постигнете една модерна визия.  Нежната и приглушена светлина ще създаде усещането за интимност и романтика.  Този ефект можете да го постигнете с вградени LED светлини или с по-силен достъп на слънчеви лъчи до помещението.

Не се колебайте да внесете вана от естествен камък в банята. Това определено ще ви донесе много приятни и отпускащи мигове.

Източник: http://mebeli-za-bania.com

 

Rate this blog entry:
0
Страстни и модерни в баня от червено
Полезни съвети при избора на плочки за баня
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found