Идеи за красиви и екстравагантни вани

'Може би нямате ясна представа как искате да изглежда обновлението на банята ви. Ако е така, то заложете на екстравагантните бани.  Класическите вани в днешно време се считат за лукс, спокойствие и наслада.  Предложенията, които ще представим, могат да се съчетаят с различни видове стилове и вкусове. 


Белите вани са една неизменна част от интериора на почти всяка вана. Могат да бъдат в различни форми, да са на пода, във въздуха или на подиум. Белият цвят им придава една екстравагантна нотка.

Ако сте по-смели или предизвикателни, можете да заложите на черния цвят.  Единственото неудобство е, че този тон е тъмен и всеки отпечатък се вижда на него. Поради тази причина, той трябва да бъде прецизно почистван.  За сметка на това са много модерни, екстравагантни, елегантни и предразполагат към релакс.

Оригинална идея и тази за стъклена вана. Ако е обкована с ковано желязо, тя би се вписала чудесно в една барокова баня или такава сред природата.  Дървената облицовка също е елегантна, а когато се поставят сред зеленина, те засилват връзката със заобикалящата ги среда.  Едно друго нестандартно решение е за вана, която да е вградена в пода.

Комбинациите между мрамор, стъкло и дърво, също могат да бъдат предпоставка за една модерна и елегантна визия.  Каквото и решение да ви хрумне, то би се вписало чудесно в атмосферата на тези материали.



Не се притеснявайте да бъдете смели и креативни в идеите си. Можете да откриете много снимки на екстравагантни вани в интернет пространството или просто да се доверите на въображението и личните си предпочитания.

Rate this blog entry:
0
Полезни съвети при избора на плочки за баня
Душ кабините необходимост, не екстра!
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found