Бели зъби за успех в обществото

Избелването на зъби е вид козметична процедура, която може да се направи при специалсит или в домашни условия. Тя е бърза и безболезнена. Една такава процедура може да промени живота ви. Белите зъби придават повече самоувереност и правят човека много по- привлекателен. Белите зъби са признак на добра хигиена и здраве, докато жълтите говорят за мръсен и неспретнат вид. Идеалната усмивка придава един привлекателен вид.

Редица пручвания показват, че една красива усмивка е успех за социален и професионален живот. Бялата усмивка говори значително много за човек, когото срещате за първи път.

Едно от проучванията показва, че повечето хора след като са избелили зъбите си са имали много по- големи шансове за наемане на работа, както и по- високи трудови възнаграждения. Проучването също показва, чеработодателите са обърнали по- голямо внимание на тези кандидати, които са били с избелени зъби. Също така е забелязано, че по време на самите интервюта повечето от тези кандидати са били възприемани от работодателите като професионалисти, тъй като били много по- самоуверени. Факт е, че след  избелване на зъбите всеки човек става по- социализируем.

Хората, които са избелили своите зъби имат доста по- позитивни характеристики от хората с пожълтели зъби или зъби с петна- първите са по- успешни във финансово и професионално отношение. Така че, трябва да знаете, че освен по възрастта, образованието и професионалния статус, работодателите ви могат да ви оценят и по зъбите.

Бялата усмивка несъмнено има значително по- голям ефект. Белите зъби безспорно са признак на успех. Те показват, че човек има желание и време, дори и възможности да инвестира в тях. Избелването на зъби е достъпно за всички, стига да искате. Хората, които държат на себе си, здравето си и външния си вид, грижат се за зъбите си и се възползват от процедурите за избелване са много по- щастливи и успешни.

Източник: http://fashion-zona.com/

 

 

 

Rate this blog entry:
0
За дрехите през призмата на историята
Модерния ефект омбре на косата
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found