Какво да търсите при покупка на кожени палта с косъм?

Опитвате се да разберете как може да актуализирате своята визия за тази зима, като същевременно ви се иска да я обновите радикално. Не бързайте да купувате зимни дрехи, които следват сляпо модните тенденции. Ако сте сигурни, че някой цвят ще доминира, заложете на аксесоари в този цвят, а дрехите изберете в класически цветове, кройки и дизайни, за да носите повече време. Тази публикация има за цел да направи избора ви на ново кожено палто по-лек, като дава някои насоки, на какво да обърнете повече внимание:

  1. Вид на палтото. Типът кожа играе ключова роля при вземането на решение. Проверете дали естествената кожа е гланцирана и дали дизайнът като цяло ви прави да изглеждате стилно и изискано.
  2. Пухкав мъх под дългия косъм. Едно от основните неща, което е добре да се провери, е качеството на кожата. Пелт е термин за кожата на животно с косъм, който е непокътнат.
  3. Проверете качеството на изработката и материалите. Започнете от проверката на изработката и материалите. Когато търсите кожено палто, което е изработено от два или повече вида кожа, би било добре да огледате добре палтото, за да се уверите, че няма проблемни зони, като петна и парчета, които стоят като кръпка, както и че видовете кожа са слети безпроблемно. Ако имате петна по кожата на палтото, например, характерните за кожата от миеща мечка, проверете дали те са с еднакъв цвят и дали няма някакви разминавания в текстурата. Кожата под дългия косъм трябва да има гланцово покритие.
  4. Комфорт. Докато повечето кожени палта са леки, някои кожени палта, особено дългите до глезена, могат да бъдат тежки, поради кумулативното теглото на кожата. Преди да направите покупка, уверете се, че сте го пробвали, за да видите дали палтото ви е удобно, защото ще го носите с годни.
  5. Вътрешната страна. Палтата с добро качество трябва да бъдат добре балансирани и надеждно зашити. Материалът и линиите от вътрешната страна също са важни, тъй като истинското кожено палто е облицовано с кожа. Ако намерите други неща, може би става въпрос за изкуствена кожа.
  6. Бюджет. Преди да вземете решение, за да си купите кожено палто, е добре да определите своя бюджет. Колко можете да си позволите да похарчите за това? След като сте дали отговор на този въпрос, направете малко изследвания върху цените на кожени палта на желаната дължина, които са изработени от различни кожи. Така ще ви бъде по-лесно да намерите желаното от вас палто.

Източник: http://garderobche.com/

 

Rate this blog entry:
0
Как се правят парфюмите
Как да се отървем от неизгодните финансови задълж...
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found