Роял син цвят или злато и сребро за повече изисканост

Роял син цвят или злато и сребро за повече изисканост

Дрехите имат свойството да прикриват недостатъците ни и да подчертават индивидуалните и специфични дадености, така че е много важно как подбираме облеклата си. Това, че определени модели са актуални, не значи, че вие трябва да се възползвате от тях безпрекословно. Залагайте на дрехи, които правят силуета ви да изглежда хармонично, а не дръжте толкова на суетата и новите модни тенденции.

Ако се чудите дали широките oversized дамски ризи още са на мода, то отговорът е да. Тази тенденция дори се разрастна и в модата на блузите и пуловерите, след като се установи, че с тях дамите изглеждат по-слаби.

Студеният сезон започна и с него се появи и необходимостта да обновим гардероба си с нови актуални ризи, сака, поли и панталони, а това е прекрасна причина за пазаруване. Преди да започнете обиколка по магазините или да купувате нови дрехи онлайн, се запознайте с новите актуални тенденции за есенно-зимния сезон през тази година.Идния сезон се очертава дамите да се радват на огромна свобода, относно начина им на обличане. Съществуват много и разнообразни тенденции при ризите, блузите и пуловерите, така че всяка дама може да носи любимия си модел или този, който най-много й отива.

Нека започнем от горещите за сезона цветове. Колкото и да не ви се вярва, подобно на пролетта през 2014г. кобалтовото синьо, по-известно като кралско синьо отново е доминиращо. Освен, че е много горещ тренд, роял синият цвят подхожда и на дамите с всички нюанси на тена и косата.

Ако ви се иска да изглеждате изискано, а в същото време да не сте твърде консервативни, можете да изберете блуза, риза или туника в със сребристи или златисти мотиви. Винаги можете да превърнете ежедневния тоалет в по-официален, като само добавите такава блузка, защото златистия и сребристия цвят създават по-тържествена визия.

Статия от kapere.bg

Rate this blog entry:
0
Как се класифицират уредите с транспортни дефект
Дизайнерски дамски дрехи
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found