Елегантни мъжки ризи

Елегантни мъжки ризи

Къде ли продават хубави мъжки ризи – чудех се аз, обикаляйки из малкия ми град, в който нямах голям избор на дрехи, а какво остава за спортно-елегантни мъжки ризи, каквито търсех.

Защо исках точно такава ли? От суетност разбира се, няма какво да го крия – тялото ми е добре поддържано и обичам да го подчертая с тесни дрешки. Готин съм така и по-важно – жените също ме харесват!

Виждам как ме гледат необвързаните, когато минавам покрай тях, облечен в така наречения Slim Fit, който идеално следва извивките на тялото ми – страхотно е! Но не и днес – разхождах се в спортни дрешки и се чудех каква дреха да облека за партито довечера. Ще кажете – „да му имам проблемите на тоя, чудил се какво да облече, та чак и статия ми написал“. Защо пък да не – да живей свободата на словото! 

Какви ризи харесвам

Свежарски и задължително мъжки ризи – харесвам елегантните ризи със спортен характер. Мога да ги комбинирам с всякакви дрехи, но най обичам да ги нося със спортно-елегантни панталони и дънки. Последните два типа дрехи също ги подбирам внимателно, но сега няма да ви занимавам с това – да се върнем към ризите!

Гот са сините, лилавите, розовите и жълтите ризи. Бих сложил черна риза, само ако ме заплашите с оръжие – този цвят е твърде мрачен за моя вкус, мразя го!

Качеството на ризата

Предпочитам да дам някой лев отгоре, вместо още на втората седмица да си купуват нова риза, защото старата се е разкъсала или е загубила от визията / формата си.

Висококачествените мъжки ризи се правят от специално подбран памук и полиестер (по-скъп от масовия) – те са лесни за пране и поддръжката им не изисква кой знае какви усилия.

Откъде си купувам хубави мъжки ризи?

Може да ви звучи като реклама, но има едно симпатично магазинче за мъжки ризи онлайн, което посещавам редовни (кликни на линка и ще ти се отвори сайтът им). Тези пичове редовно обновяват съдържанието и вкарват все по-свежи ризки.

В сайта им ще намериш не само мъжки ризи, но и сака, суичъри, кецове, якета и аксесоари на всякакви марки и с различни размера.

Момичета, има дрехи и за вас (че как иначе J ) . Дамски якета, рокли, сака, суичъри – каквото ви душа иска. На вашите партньори ще им хареса този магазин, защото цените са доста по-ниски от тези в мола, което ще спести доста от бюджета им.

Как да направя поръчка?

Много е лесно – влизаш в сайта – има си удобна навигация и категории. Избираш типа дрехи (например мъжки ризи), отваряш някоя риза, цъкаш на размера, избираш колко броя от дрешката ще вземеш и хоп – до 24 часа ще си имаш нова, свежарска, хубава, готина, яка ризка.

Ако си харесал някоя дрешка, пък сега нямаш възможност да я вземеш или просто не ти остава време да се занимаваш, добави я в любими и като можеш – върни се и си я поръчай – да, толкова е лесно.

Rate this blog entry:
0
Дизайнерски дамски дрехи
Как да изберем идеалната чанта за нас?
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found