Лесно е с обувки на платформа

Лесно е с обувки на платформа

Изключително приятно и лесно е да се ходи с обувки на платформа.Моделите се изработват така,че е без значение колко опит имате с високите токчета.На всичкото отгоре те са почти винаги на мода,така може да си направите цяла колекция и да си имате под ръка за всеки случай.

Ако се чувствате некомфортно на високи тънки токове,но ви се налага да се облечете официално,изберете обувки с ток и платформа.Много по-устойчиви ще усещате краката си и ще ходите без притеснения.

Не се смущавайте от по-пълната си фигура.Обувките на платформа са подходящ вариант за вас.Все пак е по-добре да изберете не много груба платформа или обувки с ток и платформа на стъпалото.Какви материали ще предпочетете е лично ваше решение.А и винаги може да се допитате до модните тенденции.Важното е,че осанката ви ще изглежда удължена и изобщо няма да изпитвате трудности с придвижването.Умело можете да съчетаете обувките на платформа както с пола,така и с панталон и рокля.

Обувките на платформа са любими на нисичките фини дами.За вас са както спортно -елегантните модели на високи и обемни платформи,така и официалните секси обувки с тънък,много висок ток и изящна платформа в предната част.

Обувките на платформа са много подходящи за дълги разходки.Обувайте ги винаги,когато излизате навън и не сте сигурни къде точно ще ходите и колко време ще останете.С обувки на платформа ще изглеждате добре както на пикник,така и на градинско парти.Много лесно се съчетават с ежедневни поли и панталони с различна дължина.А в комбинация с подходяща чанта и лятна рокля ще сте абсолютно неотразими.

Виж повече на kapere.com

Rate this blog entry:
3
Как да изберем идеалната чанта за нас?
Ползите от рециклирането на вторични суровини

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found