Възход при покупката на мъжки чанти

Възход при покупката на мъжки чанти

Едно време мъжете смятаха, че портмонето е прекалено женски аксесоар и отказваха да си закупят такова, носеха вещите си по джобове на якете и панаталони. В днешно време нещата не стоят така, те не само, че носят портмонета, еми си имат чанти  както нас жените. Вече не е въобще странно да видиш как мъж премята чанта през рамо подобно на нежния пол.

Според статистика и изследвания през последните години ръста в продажбата на мъжки чанти се е повишил драстично спрямо дамските чанти . Продажбата на мъжки раници се е повишила също, за разлика от типичните мъжки бизнес куфарчета, саковете за спорт и чантите за лаптопи, които са отбелязали спад в продажбите.

Мъжките чантички даже си имат прякор „murse”, което е съкращение от „man” (мъж) и “purse” (дамска чанта). Стана ни ясно, че няма нищо неубичайно в това мъжете да носят мъжки чанти, даже напротив те харчат много повече пари за мъжки чанти отколкото за спортни сакове.

Но каква ли всъщност е причината мъжете така драстично да променят мнението си и да започнат да носят чанти. Ние си го обясняваме с това, че все повече и повече нараства броя на джаджите като ай-фони, ай-пади и така нататък и за това мъжете са принудени да си купуват чанти, за да има къде да оставят своите джаджи. Другото логично обяснение е, че все повече мъже носят по тесни панталони или така наречените „слим” панталони и нямат място къде да сложат ключовете от колата пък да не говорим за нещо друго. Това са причините, които карат мъжете да си закупуват мъжки чантички.

Rate this blog entry:
0
Какво представлява процесът на рециклиране
Летните мъжки обувки – практично
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found