Летните мъжки обувки – практично

Летните мъжки обувки – практично

Повечето мъже избират своите обувките в зависимост от ежедневието си. През лятото обувките им са удобни, практични,подхождат си с облеклото за работа. Веднага след дългия ден в повечето случаи остават по чехли или маратонки.Последните са и предпочитани модели за свободното време.Днес, обаче, на пазара има толкова много и различни летни обувки,че, спокойно и без да ви струва много средства,може да бъдете модерни и да изглеждате добре.

Оставете настрана гумените джапанки. Вземете си чифт чехли от еко материали. Те са удобни,леки,с мека подметка,могат да се перат и в пералня.Цветовете им обикновено неутрални и си подхождат с всичко.Ще изглеждате страхотно,ако съчетаете тези летни обувки с любимите си дънки и риза.Чифт класически черни или бели кожени сандали пък ще ви стоят чудесно с ленени панталони и кубинска риза-много добър вариант за прохладните вечери.

Маратонките нека бъдат обувани само във фитнеса или когато спортувате на открито.За спортно-елегантния си стил можете да разчитате на кецове.Дизайнът на тези летни обувки ги прави едновременно и много удобни,и много стилни.Избирайте ги в бяла мека кожа и ще ги носите с удоволствие през целия ден.

Не забравяйте мокасините.Тези летни обувки са вечните фаворити.Вземете си чифт в цветни текстилни материали и ги носете всеки ден с шорти и памучни фланелки.А моделите в неутрални тонове и мека естествена кожа обувайте с дънки или ленени панталон и риза.

Само тези няколко чифта летни обувки са достатъчни да разнообразите гардероба и да внесете стил и класа в облеклото си.И,разбира се,това няма да е за сметка на комфорта.Краката ви ще се чувстват добре и няма да бъдат застрашени от прегряване в летните горещини.

Rate this blog entry:
0
Възход при покупката на мъжки чанти
Магически реализъм от Долче & Габана

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found