Beats Audio: Solo 2

Beats Audio: Solo 2

Фирмата Beats Audio Electronics произвежда аудио продукти. Основана е от рапъра доктор Дре и предприемача Джими Ловин. През 2014 г. беше придобита от Apple за сумата от 3 милиарда долара. За краткото си съществуване Beats Audio Electronics се превърна в символ на високо качество.

В този материал ще обърна внимание на слушалките Solo 2, които са сред най-популярните в света. В САЩ се продават за около 200 долара, а в Обединеното кралство можете да ги намерите за около 170 лири.

Solo 2 

На външен вид Solo 2 приличат на модела Beats Studio от 2013 година. Но, разбира се, с някои значими промени в дизайна – използвани са подобрени материали, вследствие на които ще се наслаждавате на по-голямо удобство при носенето им. Освен това са подобрени шумоизолационните характеристики, както и теглото (205 грама).

При този модел не е налично активното изчистване на звук, което виждаме при Beats Audio Studio Wireless. 

Производителност

Beats Solo 2 са фокусирани върху подобряването на всеки детайл при възпроизвеждане на аудио, като басът е изчистен. Внимание, това не означава, че той е слаб или липсва, напротив, по-добре балансиран е, а звученето в никакъв случай не е меко.

Няма нужда да увеличавате до края, за да почувствате баса – той си е там, дори на ниските нива… Според инженерите от американския блог „Аудиофили" слушалките са „супер-впечатляващи", дори сравнени с продукти от най-висок клас.

Дали ще ги харесате? Не знам, въпрос на вкус е. На мен ми допадат и ги препоръчвам!

Rate this blog entry:
0
Курсови работи: разработки
Защо да инвестираме в Тайван?
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found