Брилиянтен подарък за вашата сватба – пъзел с инициали

Брилиянтен подарък за вашата сватба – пъзел с инициали

Ах, колко трудно беше да избера приятен, оригинален, та и уникален сватбен подарък! Още помня дългите разходки из подаръчните магазини, колебанията и притесненията. И в последния момент, преди да взема нещо глупаво и скучно, попаднах на пъзелите с инициали.

– Пъзели ли – ама че странен подарък. – Каза ми приятел.
– Не бързай с критиките, дори не си ги видял. – Върнах му.

Влязохме в сайта name2puzzle и разцъкахме. Вътре хората са качили част от работата си, великолепни ръчно изработени пъзели от дърво, и то масивно, а туй вече е рядкост! За да предпазят дървените структури от механични влияния и похабяване, лакират ги, така подобряват и външния им вид. С подобна защита не остават петна по пъзелите при докосването им, а това е особено важно за всеки декоративен елемент. Ароматът на естествено дърво и зехтин усилва приятното усещане.

Този подарък е уникален, също като хората, на които ще го дарите. Когато аз го дадох на „моята" булка, думите й бяха, че е най-милото нещо, което някога са й подарявали! Пъзелът ще остане завинаги в дома й, редом със спомена за мен!

Разновидности на пъзелите

Предлагам ви да разгледате всички видове пъзели, включително тези с имена, сватбените пъзели, поставките за химикали и моливи, и прочие.

Пъзелите стоят добре и на фирмения рафт. Защо не ги подарите на компанията, в която работите по случай щастливо събитие – подем в развитието или пък фирмена годишнина? Обмислете ги и като вариант за рождения или именния ден на шефа (стига да заслужава…).

Благодаря ви, че прочетохте тази статия. А сега какво чакате? Вместо да се лутате за подарък из големия град, спестете си време, нерви, та даже и пари – подарете усмивка на младоженците, близки или приятели – вземете им пъзел!

Rate this blog entry:
1
Боядисване на плочки за баня: добра или лоша идея?
Ръководство за избор на холна маса

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found