Легендарните Guess и Calvin Klein на едно място

Легендарните Guess и Calvin Klein на едно място

Ценителите на класическото, изисканото и неостаряващото познават високо престижните марки Guess and Calvin Klein – днешната ни сутрешна сладникава тема на разговор – почти толкова добре, колкото дясната си ръка.

И как не, когато всеки път, само при мисълта за тях, в съзнанието ни започват да изскачат все приятни определения от типа на несравнимо изтънчен стил и безупречен вкус.

Понякога не става дума просто да се облечеш в нещо, което да ти свърши работа, било то за по-формален случай, или за сутрешна разходка в парка. Ни най-малко - по-скоро иде реч за нещо далеч по-важно, а именно да покажеш своето специално отношение към модата и непринудения си приятен вкус точно чрез тоалетите/артикулите, на които се доверяваш във всеки един миг, всяка една минута, всеки един час.

Потопете се в света на висшата мода с Guess и Calvin Klein

Кога и как точно започна всичко за успешната марка, ще прочете само след няколко реда.

И не че Guess има нужда от каквото и да било представяне, но все пак нека да се качим върху въртележката на времето и да се докоснем до момента, в който на някого му е хрумнала идея за създаване и развитие на модна марка, в която е видял страхотен потенциал.

Един от най-големите дизайнерски компании на дънки в световен мащаб се учредява преди приблизително 35 години. Още от самото начало потенциалът на марката съвсем не остава незабелязан от общественото внимание и ценителите на първокласната и елегантна страна на живота.

За отрицателно време сравнително скромната тогава марка прави първите си стъпки към големия моден триумф. Малко след първата си селектирана колекция дънки, Guess разширява полезрението си като се захваща и с производство на изключително стилни часовници. И до ден днешен, Guess държи челните позиции в модните кръгове, и то с лекота.

А ако трябва да направя малка крачка встрани от историята на легендарната марка, няма как да не спомена няколко думи и за небивалия шум и интерес, предизвикала сензационната ѝ годишнина, която се проведе неотдавна, чието мото бе да търсим винаги сексапилната страна на нещата – страхотно послание от модна марка за дрехи, чанти и аксесоари, нали?

А по случай тридесетата годишнина на Guess, върлите ѝ ценители бяха изненадани да научат и за неочакваната модна линия, която излезе и която бе създадена специално за случая, в които са вплетени ключови елементи от редица други вечни модни икони от миналото.

Превъзходна кожа с отлично качество, ослепителни детайлни и декоративни елементи, разкрасяващи безумно дизайна на артикулите, мигновено си спечелиха своите вечни обожатели и ценители.

Модният подиум ни отнема дъха с невероятно красиви и изпипани колекции чанти, дрехи, обувки и какви ли не още стилни аксесоари, които ще освежат дори най-обикновения стил, подобрявайки и най-лежерното настроение.

Говорейки за модните първенци на 21-и век, неминуемо ми идва на уста едно друго, съвсем небезизвестно име, а именно Calvin Klein. И пак иде реч за първокласна, изключително престижна и жадувана марка, която не спира да занимава и обсебва мисълта.

Толкова много би могло да се каже за СК, но сякаш съвсем непринудено се сещаме за определения като еталон за върховно качество и безпогрешен стил. Абсолютизъм. Превъзходство.

Calvin Klein е синоним на безукорен вкус и нотка на първокласна изтънченост, сякаш лъхаща от всеки един детайл и гънка по дрехите и аксесоарите. Той е като религия, в която вярваме сляпо, той е и блясъка във външността ни, която ни кара да привличаме позитивна енергия около себе си. Ценителите на висшата мода твърде добре разбират всичко казано дотук и съвсем не е неоправдано безграничното им доверие в престижния бранд, било то за ежедневната им, леко небрежна или вечерна визия.

С това обаче ослепителният и неповторим стил и нюх на Calvin Klein ни най-малко се изчерпват с дрехите, чантите CK и/или аксесоарите, които са способни да превърнат дори най-сивата и безлична визия в истински шедьовър, вървящ по улиците на града.

Впечатляващият маниер, който мигновено улавяме, се превръща в горещо желание, което обсебва съзнанието. Напълно. А мисълта да притежаваш нещо изключително, нещо, което е било плод на денонощна работа и труд, оставя трайни следи в мислите.

Главоломният успех на Calvin Klein, генерално погледнато, се дължи на един доста впечатляващ момент – семпъл, приятно изчистен подход, в който са вплетени класическия и съвременен стил в една изумителна и дълбоко очароваща комбинация.

Най-ефирният момент от цялостния ни тоалет и визия принадлежи на избора ни на бельо. За да се чувстваме напълно обгрижени е необходимо да се доверим на фината материя и деликатно докосване, което получаваме от CK.

Благодарение на отличното качество на материите, на които дизайнерскияt бранд залага при производството си на първокласно бельо, кожата се наслажда на истинско блаженство, копринена мекота и несравним комфорт.

Какво друго бихме могли да търсим в марка за бельо? Именно.

Дарете тялото си с деликатност и мекота, предоставена от безпогрешния нюх на една от най-престижните и легендарни съвременни модни марки.

Rate this blog entry:
0
Защо да инвестираме в Тайван?
Как ни впечатли Victoria's Secret с ангелските си ...

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found