Как ни впечатли Victoria's Secret с ангелските си аромати и секси бельо

Как ни впечатли Victoria's Secret с ангелските си аромати и секси бельо

Всеки ден, навярно във всяка една минута, стотици очарователни дами пазаруват в магазините на тайнствената Victoria Secret, дълбоко обзети от желанието да заблестят в нейните продукти.

Изключително секси и женствени, моделите на световноизвестния бранд за бельо са любима тема на нежните половинки. И как иначе, когато всяка година красивите ангелчета на Виктория ни представят прелестни творения на подиума, чието притежание се превръща във фикс идея.

Миранда, Кандис, Алесандра, Адриана, Даутцен, Хайди, Линдзи са само част отпознатите ни имена от фешън сцената, които сме гледали стотици хиляди пъти да разхождат прекрасни нови модели бельо, пред погледа на които всеки мъж загубва ума и дума.

Всяка година с огромно нетърпение очакваме поредното гръмко шоу, дълго подготвяно от професионалния екип на Victoria Secret, което да остави да гледаме нейните ангели в захлас. Няма човек на тая земя, който да не е чувал за величественото и главозамайващо шоу, на което безупречните красавици представят стилно и приказно бельо, с което ще омекнат коленцата на всеки мъж.

Макар и известна най-вече с изисканото си и ултра модерно бельо с безупречно качество, Victoria Secret успява много умело и лека полека да привлече почитателите на качествената козметика и парфюмерия.

Ценителите вече могат да се насладят на божествени аромати, представени от златната колекция на Victoria Secret, с които дамите ухаят като очарователните й ангели на подиума. За щастие на всички вас, почитателите на класните продукти, селекцията на разкошния бранд предлага богати и наситени аромати, които ще ви превърнат в центъра на вниманието.

Завъртете всеки мъж на малкия си пръст благодарение на неповторимите аромати, лосиони за тяло, кремове и спрейове, които ще оставят своят благоуханен отпечатък по всяка част от красивото ви тяло. Време е да почувствате нежното докосване на великолепната златна колекция на Victoria Secret, след допира до която ще искате още, и още, и още.

Зад кулисите на Victoria's Secret brand

Коя е Victoria Secret обаче и какво се крие зад най-прогресиращата марка за бельо в световни мащаби, ще стане ясно след мъничко.

Най-често срещаната асоциация, която правим при мисълта за този величествен бранд е онова копринено нежно дамско бельо, изработено с финес и страст за ценителите на изисканата страна на нещата. Но как е възникнала самата идея и кой точно стои зад нейния успех, никой не пита.

Ако сте забелязали, често се оказва така, че за да успееш и за да достигнеш висините в бизнеса, трябва да си вървял по доста трънливи пътеки. Само за пример, помислете за най-успешните лица на 21-и век в световен мащаб – историята, разказваща за техния главоломен успех, въобще не е сладникава. Така е и с Victoria Secret.

Името на човека, стоящ зад нейния неоспорим успех и лидерска позиция в дамското бельо е Рой Реймънд – съвсем обикновен мъж в разцвета на силите си, на когото един ден му хрумнала блестящата идея да отвори свой собствен магазин за дамско бельо.

A защо бельо, и то дамско ли? Лесно е да отговоря. Търсейки подходящ подарък за съпругата си из купищата сутиени в едно скромно магазинче, тази прекрасна идея осенила съзнанието на въпросния Рей, а именно да отвори място, където всички да могат да разглеждат дамско бельо без да се чувстват смутени или прекомерно объркани. Следващата стъпка била да превърне това хрумване в мания за дамите, и то повсеместно.

И напълно естествено, както се случва и в живота на всички ни, смелият бизнес план на Рей среща своите първи спънки, които довеждат до прехвърляне на компанията му на Лесли Уекснер. Мистериозният и влиятелен господин действа стратегически запазвайки вече създадения и наложен имидж на бранда за бельо.

Това, което прави той след това обаче извежда компанията на челни позиции, превръщайки я в най-известната и желаната марка за дамско бельо в Америка, а малко по-късно и по целия свят. Компанията много бързо се превръща в еталон за качество и вкус, дълбоко признат от ценителите на изисканото.

Въпреки това марката за бельо не променя своя таргет от клиенти, оставяйки вярна на средната класа дами, влюбени в нежната дантела на ангелското бельо и великолепни аромати, оставящи своя отпечатък върху най-сексапилните извивки от тялото. 

Rate this blog entry:
0
Легендарните Guess и Calvin Klein на едно място
Какво да посетите в Перник?

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found