Подарък за вашата половинка

Подарък за вашата половинка

​Слънцето на вашия живот, половинката ви, която ви огрява с лъчите на любовта си всеки ден, заслужава много повече от обикновен подарък, купен от някой магазин за сувенири. Обърнете й/му специално внимание. Поръчайте й/му персонализиран пъзел, ръчно изработен по ваша заявка. Уверяваме ви, че този декоративен предмет се отличава от всичките си преки конкуренти, доколкото може да има такива, тъй като не се произвежда по калъп. Прави се от масивен дървен материал, а майстори по дърворезба изпипват и най-малкия детайл.

Производителите на тези пъзели са професионални перфекционисти! Не допускат никакъв компромис с качеството на подаръчните пъзели, което се вижда и от високодетайлните снимки, които са налични на уебсайта им.

Масивната борова дървесина, макар да не е най-удобният за шлайфане и дялане материал, в ръцете на опитни специалисти добива чудни форми, пасващи на всеки интериор, сливащи се с очарованието му, контрастиращи над скучното обзавеждане, оживявайки го!

Защо материал от масивен бор, а не шперплат или слепени стърготини?

Значително по-лесно е да се изработи декоративен предмет от слепени стърготини, тъй като за целта просто трябва да се смелят на дребно и да се поставят в някакви форми под налягане, заедно със слепващ агент. Бързо и лесно, но крайният продукт, макар визуално да е със същата форма, бидейки гладък и прецизно изваян, не може да се сравни с ръчно направените от нашите майстори пъзели. Защото се губят дървесните шарки и ароматът не е същия. Да не забравяме, че пъзелите се обработват допълнително със зехтин, придаващ им очарователен аромат. А пък накрая се лакират с боя от висок клас за блясък и предпазване от механични влияние, например зацапване, защото масивното борово дърво се почиства трудно, когато не е добре защитено.

Поръчка на пъзел

Бихте могли да го заявите от уебсайта или фейсбук страницата на name2puzzle. Впрочем в социалните мрежи ежедневно се публикуват снимки на нови пъзели, така че, стига да имате време, разгледайте ги.

Rate this blog entry:
0
Да кажеш „обичам те" по специален начин!
Бисквитена торта

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found