Как да изберем подходящ Работен Офис Стол?

Модернизирането на повечето бизнеси премести работата на съвременния човек в офис пространството-вероятността да четете тази статия седнали на бюро е 90%.

Когато говорим за ергономичност в офиса, имаме предвид основно работния стол. Неправилната стойка на бюрото може да причини болки в ставите и мускулите и в дългосрочен план да увреди гърба, шията и ръцете. 

Работните офис столове са централния елемент на всяко офис обзавеждане, за това и е много важно те да отговарят на редица параметри, съчетавайки перфектно функционалност и естетика.

Асортимента представен от Chairsselect, може да задоволи всеки вкус-от класически модели до най-модерни дизайнерски офис столове.

Преди всичко трябва да се вземат предвид редица фактори, включително комфорт, практичност и дизайн. Следователно офис столът с регулируема височина е незаменим за тези, които търсят комфорт през работното време.

За статична работа, при която прекарвате много часове пред компютър, за предпочитане е да изберете Ергономичен Работен Стол-проектирани да стимулират движението и да поддържат тялото по време на всяко малко движение, те лесно подпомагат различните позиции и ви позволяват да ги сменяте лесно чрез активиране на мускулите и стимулиране на кръвообращението. Ето защо те се разглеждат като идеалните решения за офис пространствата.

 

Компоненти на Работните Офис Столове:

-Подлакътници-за предпочитане регулируеми, в Chairsselect.com, може лесно да направите своя избор-от регулируеми само по височина, 2D и 3D, за да позволят на ръцете да почиват удобно и раменете да се отпуснат.

-Кръстачка (основа) с колелца за лесно предвижване в офиса. 

-Тапицерия-тук изборът е строго индивидуален, в Chairsselect, предлагаме работни столове от най-висок клас естествена кожа, дишаща еко кожа, дамаска-различен клас или дамаска тип „меш“.

-LU или лумбална опора-за предпочитане подвижна, която перфекто да следва извивките на Вашето тяло.

- HR(head restraint) или подложка за глава, много важен компонент в конструкцията на стола. HR ще Ви помогне да се отпуснете, ще намали напрежението във врата и раменете и ще работите без болка-с удоволствие и в творчески подем.

Екипът на Chairsselect е винаги на разположение, за да  Ви помогне да направите най-добрият и информиран избор.

Rate this blog entry:
1
Какви обувки да изберете за бизнес средите
Функционалност на картините в дизайна на вашия инт...
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found