Ярките устни

Ярките устни

Винаги виждаме тези красиви модели с чисто лице и ярки устни по списанията и си мислим „Мога ли да нося такова червило?“. Отговорът е „ДА!“. В някои случаи можете да сте смели с червилото! Ето как :

1. Изберете подходящия цвят за вашата кожа . Ако имате светла кожа с розови оттенъци, заложете на топли (оранжево- базирани), розови или червени цветове.  Тъмната кожа е зашеметяващ с богатите сливови нюанси. Почти всеки тон на кожата е поласкан от  перфектното бонбонено розово.

2 . Използвайте тънка найлонова четка и очертайте устните си преди да нанесете червилото. Използвайте такова с по-суха и матова формула. Това предпазва червилото от размазване или попадане във фините линии на устните (и не изглежда грубо, както може да се получи с молив за устни)

3 .Нанесете червило върху устните си с пръст, потупвайки, за да се получи меко, оцветено покритие - това е по- нежно от непрозрачен слой цвят. ( Използвайте безименен пръст – той е най-нежния) След като сте готови , почистете ръбовете с коректор с четка на върха, ако е необходимо.

4 . Не прекалявайте с грима на очите. Ярки устни можете да съчетаете със сенки в цвят „шампанско“, малко черен молив и един слой спирала.

Rate this blog entry:
0
Парфюмът е нещо което почти всички ползваме
Безценните уникати на HauteCouture
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found