За и против пазаруването на обувки и дрехи онлайн

За и против пазаруването на обувки и дрехи онлайн

Дали да си купим обувки online или пък да се отдадем на традиционното пазаруване?

Всеки път прехвърляме всички преимущества и недостатъци и се надяваме да вземем най-правилното решение за себе си.

Всеки път прехвърляме всички преимущества и недостатъци и се надяваме да вземем най-правилното решение за себе си.Хубавото е,че имаме достатъчно опит в  ходене по магазините, а днес повече от всякога е възможно бързо да натрупаме такъв и в онлайн пазаруването.

Най-голямото „ЗА“ купуването на обувки или дрехи online е,че по този начин спестяваме много време.Толкова сме заети напоследък,че трудно разпределяме времето си и все по-малко разполагаме със свободни часове.А и защо да ги запълваме с обикаляне по магазини вместо с нещо много по-приятно.Винаги можем да разгледаме някой сайт на интернет магазин,те са отворени на практика денонощно.Много е удобно само за няколко минути пред компютъра да си купим нов чифт обувки и това да не попречи на плановете ни за деня и вечерта.

Друго предимство е,че в интернет разнообразието е много по-голямо. Шансът да попаднем на уникални модели е съвсем реален. Можем да търсим и избираме обувки онлайн като предварително задаваме критерии. И доста често е възможно да си поръчаме да ни ги изработят точно такива,каквито ги искаме.

И не на последно място по значение са разпродажба на обувки и намаленията.По правило в онлайн търговията цените са по-достъпни, а отстъпките и специалните промоции не могат да се сравняват с тези в традиционните магазини.

Все пак,ако сте решили да си купите обувки онлайн,има някои неща,които могат да бъдат изброени като недостатъци.В крайна сметка ще избираме по снимки.

Няма как да сме напълно сигурни,че ще получим обувките в точния цвят или пък да си представим реалния вид на материалите. Няма как предварително да се убедим в тяхното качество и не можем да огледаме избрания чифт за дефекти. Разбира се,в повечето случаи ще можем да върнем или  заменим закупените обувки, но това ще отнеме допълнително време,а ние вече сме изгубили няколко дни в чакане на доставката.

Rate this blog entry:
0
Безценните уникати на HauteCouture
Как се класифицират уредите с транспортни дефект

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found