Магически реализъм от Долче & Габана

Магически реализъм от Долче & Габана

Долче&Габана са интегрирали в новата си колекция за предстоящия сезон образи от магическия реализъм. Те я представиха на модната столица в Париж, като направиха традиционното си неповторимо шоу. Съвременната принцеса носи духа на сицилианския фолклор. Неслучайно тя я е наименувана „Магическа Сицилия“ и изразява верността на дизайнерите към италианските традиции. Колекцията ни пренася в легендарния свят на приказките. Тя, както винаги е знак на почит към сицилианското наследство. Тя показва доброто разбиране на дизайнерите към жената – достойнството й е нейната най-характерна черта.

Сладостта на жената е изразена в красотата на чантата й, а нейната сила е квинтесенцията изразена чрез ключалката. Закръглената форма и ръчно изработените детайли са отговорни за нейната завършеност и я отличават от останалите брандове.

Като сладки неустоими по детски, навлизат апликациите и принтовете на лисици, катерички, лебеди, принцеси и вълшебници, а обувките са с барокови мотиви.

Удължените модели на пантофите „балеринки“ ставата първа приятелка на съвременната принцеса сякаш легендата за Шехерезада става реалност. При дамските чанти естествена кожа животинските принтове със змийски десен например са оригинално проявление на модерна жилка елегантност и технократство. За закопчаването на чантите са включени украшения – закопчалки под формата на дворцови ключалки, сякаш взаимствани от илюстрациите към детските книжки от детството ни. Чантите, обувките и ботушите в колекцията са инкрустрирани с декоративни камъни, имитиращи скъпоценни камъни – рубини, диаманти, тюркоази. Някои модели са с декоративни рисунки – големи златни средновековни ключове, а флоралните щампи са едри и с ярки, колоритни цветове. Стилистиката на чантите по форма наподобява съндъчета и малки ракли със съкровища, а рисунките по тях са в цвят импринт – включена е цялата палитра.

Дантелата като ключова материя за бранда отново е доминираща не само в облеклата, но и присъства във всички аксесоари. Колекцията си Долче&Габана представиха при интериор, който препращаше към приказките – игриво украсен в контекста на зелената сицилианска природа!

Rate this blog entry:
0
Летните мъжки обувки – практично
CS-Cart 4.1.4 - Responsive

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found