Винтидж стил в духа на 80-те

Винтидж стил в духа на 80-те

В България вече съществуват много и разнообразни онлайн магазини, от които можете да купувате винаги лесно, бързо, сигурно и на достъпни цени модерни дамски дрехи онлайн.

Цвят импринт, пачуърк и много пух са гаранция, че ще бъдете в мир с модата през настъпващия сезон. МiuMiu е друга забележителна модна къща, по адрес на която MiucciaPrada изтъкна, че е основана случайно. Игривите и закачливи модни линии са фаворит на по-младежката аудитория в световен мащаб. Те се явяват едновременно както база, така и допълнение в колекцията на модния гигант Prada.

Колекцията на ЕmanuelHungaro демонстрира динамични разрези и множество сияещи инкрустации от декоративни кристали, модерна комбинация между модерните трендове и произхода на модното ателие в конструирането на сценични костюми на едни от най-популярните имена в световен мащаб в музикалния бизнес.

Винтидж полъхът от 80-те е решение, подчертаващо женствеността, тогава издигнато в пиедестал. Ударението е поставено върху ефектни украшения с ретро механизъм и форма на сърце

Друг интересен тренд, наблюдаван в модата за предстоящия сезон са аксесоарите, наподобяващи котешки уши. Такива са слушалките представени отLouis Vuitton, които препращат към 80-те. Обувките и чантите на именитата модна къща са с пачуърк технология. Кой ако не Vuitton е символ на минимализма и лукса?

Музика и технологични ентусиасти WenqingYan и Виктория Hu са създали възможно най-сладкитe слушалки - техните котешки уши като дизайн ще ви превърнат в истинска жена- котка! Въпреки че тези мигащи слушалки са само прототип, те са на крачка да бъдат пуснати в масово производство. AxentWear вече събра повече от $ 300k на Indiegogo, надминавайки първоначалната им цел от $ 250k.

Иновативни, вдъхновени от популярните в цял свят детски анимационни филмчета, по-известни като „анимета“, тези слушалкислушалки ще идват с напълно функционални външни говорители в котешки уши, LED светлини, сменяем кабел, комфортен дизайн над най-ушите омекотяване и акумулаторни батерии. Indiegogoса в ограничено количество и с отстъпка цената им е $ 150 за чифт.

Vintage Style in Dressing

Rate this blog entry:
0
13-weeks weight loss program (2018)
Vintage Style in Dressing

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found