Green Day с нов албум през октомври 2016

Green Day с нов албум през октомври 2016

Фенове на пънк-рока у нас? О, и още как!

Пънк-рок боговете от Green Day определено приповдигнаха настроението с новината за предстоящия си 12-и подред студиен албум, който се очаква да дебютира в началото на месец октомври.

Меланхоличното настроение, съвсем типично за началото на красивата есен, сякаш се стопи моментално при мисълта за две неща: побъркващи ума китари и енергийно зареждаща музика –о, каква божествена комбинация за слуха!

След трилогията от албуми през 2012 година, Green Day като че ли се бяха „умълчали" на музикалното поле. Ала сега са готови за безмилостна битка, излизайки мощно напред с новия си разтърсващ албум, озаглавен „Revolution Radio".

Как ще звучи тяхната „революция",кога ще излезе на музикалния пазар и какво да очакват феновете ли ?

Ето какво разбрахме ние:

Официалната дата, на която се очаква да „кацне" новият музикален шедьовър на Green Day е 7-и октомври. През тяхната почти тридесетгодишна музикална кариера рок зверовете са се гмурвали в дълбините на жанровете, насищайки сингълите си с елементи от пънка, рока и дори рок-операта. В тоя смисъл – да даваш някакви предположения относно звученето на новия им албум е меко казано подхлъзващо.

Нещо друго – година по-рано, август 2015, продуцентът Роб Кавало загатна за старта на работния процес върху новия албум, твърдейки, че свършеното от Били (вокалист/китарист в групата) звучи повече от обещаващо, а феновете – оо, те ще се насладят на нещо много интересно, жестоко и просто....фантастично!

Самият Кавало е работил заедно с момчетата от Green Day и по други техни мегапродукции като албумите „Dookie", "American idiot", "Nimrod", но тепърва предстои да се разбере дали и в каква точно степен е участвал той в разработването на революционния 12-и студиен албум.

В интервю с Rolling Stones, Били Армстронг запозна аудиторията с темите, които засяга в Revolution Radio като например „културата" на масовите стрелби в Америка, които отразява в пилотния сингъл към албума, а именно Bang Bang.

Е, фенове на Green Day, успяхте ли да чуете нещо ново от Revolution Radio?

Чакаме вашето мнение! ;)

Написано от webselo.com – мястото, където превеждаме и пишем готини материали на още по-готини теми! 

Rate this blog entry:
0
Доминиканска република - забележителности
Dr Atkins Diet (2018)
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found