Сертификат "Коректна фирма" и дейността на кол центровете

Кол центровете и тяхната дейност обикновено се свързва с аутсорсинг практиката, при която фирмите изнасят своя работен процес в друга държава. Що се отнася до работата телефонните централи, организирани в проекта "Коректна фирма", нещата стоят малко по-различно.

Целта на инициативата за определяне коректността на компаниите е създаване на база данни, в които да са включени лоялните и стойности фирми. Това ще предостави несъмнено улеснение, както на самите потребители, така и на бизнес собствениците.

В този смисъл, дейността на кол центровете на проекта "Коректна фирма" цели да улесни целия процес, свързан с евентуалното получаване на "Сертификат". Това не са стандартните телефонни централи, които са "досадни" в своето желание да достигнат до по-голям брой потребители.

Не така стоят нещата с маркетинга на полската инициатива, която е насочена към изясняване на актуалното състояние на бизнеса, а не на неговото моделиране. Подобно на философията и концепцията на идеята за коректност, вежливото и насочено към разрешаване на проблемите обслужване е в основата на работата на тези кол центрове.

Идеята "Коректна фирма" започна своето съществуване през 2013 г., като в рамките на близо 2 години успя да достигне до милиони потребители. Това далеч не е преувеличено. Защото в периода 2013 г. - 2015 г. повече от 120 000 европейски фирми са се доверили на проекта. А това означава, че техните потенциални потребители са и евентуални "симпатизанти" и участници в инициативата "Коректна фирма".

За радост на българските потребители, един от първите открити кол центрове на международния бизнес проекти "Коректна фирма" функционира и в нашата страна. Той, дотолкова е "припознат" от българските компании, че близо 16 000 от тях са станали част от инициативата. Това ги прави участници в нещо, наистина ново и иновативно, което ще определя бъдещото развитие, не само на фирмения маркетинг, но и на печелившите бизнес стратегии. 

Източник: http://petrich-news.com/

Rate this blog entry:
0
Сезони и цветосъчетания при дрехите
Интересни факти за дънките
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found