Поръчай гардероб от OPTIM!

Поръчай гардероб от OPTIM!

Нуждаете се от нов гардероб? Какво трябва да обмислите?

Ако сте решили да избирате гардероб за вашето ново жилище или просто за реновираната ви стая, имайте предвид че ви предстои тежък избор; много по-тежък от избора на леглото за спалнята. И тъй като това е мебел, която не се сменява през половин година, трябва да знаете какво точно търсите, за да не съжалявате впоследствие за ненужно изразходваните средства. Сега ще ви предложим няколко съвета за евентуалната покупка на гардероб:

•Помислете какъв точно гардероб желаете: има открити и закрити гардероби. Относно закритите това е класическият вид с врати, които или се приплъзгват или се отварят; зад тези врати стоят различните поделения, а именно: поделение за закачане, рафтове за сгънати дрехи,малки чекмеджета за различни аксесоари, а защо не и тайници; може пък да има нужда да криете нещо. Дизайнът на такъв тип гардероби предпоставя един издържан минималистичен стил и също така оставя поле от възможности за може би предстоящото ви декориране на стаята. Относно откритите типове гардероби, всичко е ясно: вместо да „криете" в поделения облеклото си, то всичко може да е открито за всекиго; това е интересен вариант за малка стая, която не може да „побере" голям закрит гардероб, който евентуално би изглеждал сякаш „не на място".

•Преценете ако взимате затворен гардероб какъв дизайн би подхождал на стаята ви. Някои гардероби се „изграждат" около прозорците, за да, така да се каже, спестите малко пространство. Преценете и какъв цвят, материя да е гардеробът ви; дали да притежава да речем остъклени врати, които ще отразяват вътрешната привлекателност на помещението. Или пък по би подхождало един шкаф, да речем; ако се двоумите обърнете се към професионален стилист.

•Важно е също така измерването на мястото, на което желаете да поставите мебела; иначе би било абсурдно изобщо да помислите за закупуване, а още повече за поръчване. Може да съставите тетрадка не само с размерите, но и с идеите относно това какъв искате да е гардеробът ви.

•И последно, ако решите да закупувате (или пък да поръчвате за лична изработка), то поинтересувайте се от това с каква репутация се ползва фирмата (или магазинът), от който закупувате или поръчвате.

Направи поръчка още днес на 

OPTIM.bg

Rate this blog entry:
0
Зони за разговор в дома
Шопинг идеи за плажа

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found