Шопинг идеи за плажа

Шопинг идеи за плажа

Лято – време за ваканция, плажове и бурни танци в открити нощни заведения. Да не забравяме и световното първенство разбира се, макар, че то е по-скоро основна мисъл на мъжката част. И докато мъжете гледат мачове и пият бира, жените следят последните модни тенденции за настоящето лято и по точно модните тенденции при банските костюми. 

И така дори и да не сте на морския бряг, градовете са достатъчно претрупани с басейни и аква паркове, за това не само морските момичета се интерсуват от модните новости, градските момичета са също толкова заинтересовани. Дори и да не сте стъпили в пясъка, басейните също предлагат развлечения както през деня, така и през нощта. Банските са най-често сменяните дрехи през лятото. Всяка една мацка има поне два чифта бански костюма, които да сменя според ситуацията в която е. Но какво е актуално за този летен сезон ще ви представим с няколко изречения. 

През това лято на мода е класическия хит. И какво визираме с това? Разбира се, това е черния цвят, бански в черен свят е абсолютния хит за това лято. Няма какво да се учудвате, всички знаем, че черния цвят прави фигурата по-стройна и слаба. Ако сте по-пълна заложете на цял бански. Аксесоарите, които приложите към банския е добре да бъдат в ярък цвят. 

Това ще напави визията ви интригуваща и стилна. Ако сте почитател на по-ярките цветове може да си закупите бански в ярки цветове като например розов и да заложите на черни аксесоари. Розовият цвят е много модерен и свеж, за това ще е много подходящ за бански, а голямата черна сламена шапка и черните очила ще ви направят да изглеждате неустоимо. 

Вечерта може да се пренесете направо на партито само с една прозрачна туника. Така ще изглеждате небрежно, но в същото време и секси. Експериментирайте и последвайте нашите идеи! 

Rate this blog entry:
0
Поръчай гардероб от OPTIM!
Рециклиране - икономически ползи

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found