Обзавеждане за малка баня

Обзавеждане за малка баня

Можете да направите от малката баня едно много модерно и удобно място.Дори няма да има нужда да прибягвате до основни ремонтни дейности или до подмяна на мебелите.

Ще спестите много средства,а ефектът ще е повече от задоволителен. В обзавеждането на модерната малка баня не трябва да има нищо излишно.

Всички мебели са практични,не заемат много място,а в същото време са много функционални.При малката баня трябва да им правилен избор на гранитогрес, плочки за баня, теракот, аксеосари за баня Да поддържате ред и добра организация е абсолютно задължително условие,за да не губите от пространството в малката ви баня и за да има тя съвременното модерно излъчване. Започнете от шкафовете и премахнете вратичките,а след това поставете вътре в тях допълнителни рафтчета.Боядисайте ги в цвят,в който са саитарните инсталации.

Поставете по тях панерчета или кошници в същия нюанс.Така ще можете да подредите повече тоалетни принадлежности на едни вече модерни поставки.Хавлиите също сложете на тях прилежно сгънати.Сега можете да се отървете от решетката за кърпи и да освободите още пространство в малката баня. Продължете с модерното обзавеждане на банята като замените завесата за душа с прозрачна стъклена преграда.Изобщо подменете всичко,което можете с изделия от стъкло,хром,стомана или керамика.Заменете водните смесители и батерии с лъскави и стоманени.

Изсипете съдържанието на пластмасовите флакони козметика в красиви стъклени бутилки или порцеланови диспенсери.Пребоядисайте мебелите в подходящи светли цветове.Заменете постелката на пода с нов и елегантен модел в същия тон.Така освен модерна банята ви ще изглежда и по-просторна. Можете да допълните модерното обзавеждане за баня с няколко красиви аксесоара.Ароматни свещи ,стъклени камъни,дори естествени цветя в специални поставки ще изглеждат много добре,а и ще ви донесат усещане на приятно спа преживяване.

Rate this blog entry:
0
Шопинг идеи за плажа
Рециклиране - икономически ползи

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found