Кои са модерните дамски обувки на есен-зима 2015?

Кои са модерните дамски обувки на есен-зима 2015?

Какво ще се носи през новия моден сезон 2015/2016 ли?

Кожени кецове, боти на платформа или ток, представени в една изключително интересна комбинация от ретро и съвременен стил ще се продават като топли банички тази есен.

А множеството капси, връзки, както и всякакви други всевъзможни декоративни елементи ще допълват просто чудесно моделите, красящи рафтовете в магазините за дрехи и обувки.

През новия есенно-зимен сезон вниманието на дамите неминуемо ще бъде привлечено от невероятно стилни модели дамски обувки, напомнящи за така почитания ретро стил.

Характерна черта на моделите боти, ботуши, кецове и така нататък този моден сезон е сравнително високата и твърда подметка, както и не на последно място разбира се и връзките, които допълнително придават един изключително модерен външен вид на обувките.

Какви обувки да закупим за зимата?

Зимата не чака специална покана – падането на първите ниски температури определено ни накара да вперим поглед във витрините за удобни, стилни и модерни дамски обувки, които да изолират краката ни от есенните дъждове и снегове, които очакваме с не особено голямо нетърпение.

В зависимост от индивидуалния си стил можете да се насочите към стандартните модели зимни дамски обувки, подходящи за ежедневно носене, каквито са ниските боти, както и интересните предложения на ниска платформа - с тях краката ви ще бъдат винаги сухи и изолирани от студа и преспите.

От друга страна, ако искате да изглеждате по-елегантно в ежедневието си, тогава ви препоръчвам да заложите на изключително изящните модели ботуши на платформа, изработени от изкуствена или естествена кожа.

Един нов чифт ботуши са едно от малките неща в живота, които могат да приповдигнат настроението на една жена, а когато моделът стои великолепно на крака ѝ и се съчетава с леснота с останалите елементи от визията ѝ, само бихте могли да предполагате за лъчезарната усмивка, която ще изгрее върху лицето ѝ.

Изборът на подходящи дамски обувки никога не е бил лесен. Дамите са изправени пред страшна дилема, когато настъпи момента за сменяне на сезона и дрехите в гардероба си.

Дамски кубинки – модерни, стилни и топли обувки за зимата

Модните тенденции при дамските обувки тази година се изказа – кубинки в ретро стил на платформа с различна височина ще бъдат на почит този есенно-зимен сезон. Моделите са разнообразни така, че да могат да задоволят очакванията и стиловите предпочитания на всеки един от вас.

Сравнително масивните и високи токове при дамските обувки тип кубинки този сезон ще отвлекат вниманието на всяка една дама, която държи на външния си вид и следва неотлъчно модните закони.

Преди да сте отворили широко портфейлите, скъпи дами, ви съветвам да премерите добре предпочитания и харесвания от вас модели дамски обувки, тъй като не винаги даден модел се оказва подхождат на визията ви и стила ви като цяло.

В този смисъл, за дамите с по-тънка снага и слаби крачета, препоръчвам дамски обувки тип кубинки с не чак толкова подсилена платформа, тъй като тя ще стои доста грубо на деликатните им форми.

Вместо тях, заложете на по-нежните модели боти, ботуши, кецове и прочее, които няма да разрушат цялостната ви разкошна визия и стилно излъчване.

Изберете вашия модел със стил и усет към модерното!

Автор: http://webselo.com

Rate this blog entry:
0
Fiber and glycemic load of foods
Are you aware of the Dr. Hey's approach?

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found