Цветове при фаянсовите плочки

Цветове при фаянсовите плочки

Естествено, логично е сами да избирате цветовете, но ако знаете малко повече за различното значение на всеки един, няма ли това да ви помогне в избора и да решите как искате да направите конкретното помещение? Може да ви дойде някоя нова идея или напълно нов дизайн. В следващите редове, ще ви кажем за няколко цвята, каква атмосфера изграждат те и с какво могат да се съчетаят.
 
Започваме с черното. Класика в жанра. Придава усещане за изключителен стил и елегантност. Няма начин да не сте виждали черни плочки в нечия баня и да не сте оставали без думи. Става много по-добре ако ги съчетаете с някакъв светъл или искрящ цвят или пък с шарки в самите плочки. Наблюдава се напоследък засилена употреба и на плочки с графитно черен цвят. Той е малко по-мек и също се съчетава отлично с искрящи цветове.
Червени плочки. Този цвят е по-емоционален и предава усещане за по-топли чувства. Подходящ за уютни помещения, но не се препоръчва да използвате само червено или пък прекалено много. По-добре комбинирайте с нещо, без значение дали това е банята и дали червените плочки, ще са само два реда. По-добре умерено и точно от колкото прекалено.
Синьо. Често срещан избор, защото придава връзка с морето и водата. Тъй като много хора ги използват, можете да внесете малко разнообразие, като комбинирате с авангардни плочки, дори с черните или графитно черните, но не използвайте бледо или бебешко синьо. Нещо с по-голяма яркост, ще е по-добре.
Зеленото ще е последния цвят. Ако поставите зелени плочки в банята, ще имате усещане за връзка с природата и ще ви подействат успокояващо ако имате вана и често я използвате. Може да го намерите в по-светли или тъмни фонове, но както при червеното — не прекалявайте с него. Комбинирайте с някой друг цвят, но пак можете и с черното. Все пак, какво не върви с черно?
 
Това са някой от основните и предпочитаните цветове за една баня. Ако вече имате други предпочитания, опитайте да не прекалявате с цветовото насищане, за да не стане по-светла стаята дори на тъмно. Можете да намерите и някакви готови обзавеждания в интернет и леко да ги модифицирате по ваш вкус. Може да намерите такива на нашия сайт.

Rate this blog entry:
0
Frankie Miller - Jealousy - превод
Pre-holiday detox diet

Related Posts

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found