Потвърдете профила си при нас в Google

Потвърдете профила си при нас в Google

Скъпи приятели, Google дава възможност на потребителите си да потвърдят самоличността си във всяка независима платформа. Така всеки може да докаже, че материалите в сайта му се пишат от жив човек, а не от робот.

Страниците с потвърдено авторство се индексират по-бързо и се класират по-добре. Освен това при показване на статиите ви в резултатите на Google ще се показва референция към вашия профил в Google +.

Как да потвърдите профила си

Отидете в Google + профила си и копирайте URL адреса към него, който би трябвало да изглежда по подобен начин: https://plus.google.com/109412257237874861202 .

Ако не знаете откъде да вземете въпросния URL адрес, отидете на plus.google.com, кликнете на аватара си (горе вдясно) и под него ще се появи бутонът "Преглед на потребителския профил". Кликнете на този бутон и когато профилът ви се зареди, копирайте URL - адреса от браузъра - това е връзката към вашия Google + профил.

Когато сте готови с URL адреса, поставете го в нашата Google секция. До нея можете да достигнете чрез Табло -> Моите настройките -> Google (URL към Google профила ви).

Препоръчваме ви да оставите настройката "Показване на връзката" на "да", за да може профилът ви в Google да се удостовери.

Удостоверяване на профила ви в Google +

Когато добавите URL адреса при нас, трябва да добавите връзка към профила ви в нашия сайт в Google Plus. Така ще потвърдите, че сте собственик на този профил.

Отидете на http://plus.google.com/me/about/edit/co и в секцията "Сътрудничи на" добавете URL адреса към профила ви в нашия уебсайт.

Можете да откриете URL адреса към профила си в eu-bloger.eu като отидете на Табло -> Прегледайте блога си. Копирайте URL адреса си от браузъра и го добавете в Google.

Това е всичко - прави се еднократно. При успешна настройка под всяка ваша публикация ще се показва референция към профила ви в Google Plus.

Rate this blog entry:
2
Simple rules for dealing with stress
Кубрат Пулев или Джоуеи Абелл
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0

People in this conversation