Diplomat DPL MCH 8013 - Комбиниран уред за охлаждане и затопляне

Diplomat DPL MCH 8013 - Комбиниран уред за охлаждане и затопляне

Уредите за охлаждане и затопляне ви дават възможност да затоплите или охладите своя дом или офис, без значение кой сезон е. Ясно е, че през лятото ще имате нужда от уред, който да охлади вашата стая, защото темперетурите по време на този сезон са твърде високи, а зимата ще ви трябва точно обратното – уред, който да повиши темперетурата на вашия дом или офис, така че да не ви се налага дори в дома си да навличате няколко чифта дебели зимни дрехи.

Един от уредите, който може да ви свърши работа в такъв момент, е Diplomat DPL MCH 8013. Това устройство притежава впечатляващи хардуерни характеристики. Възможностите му да охлажда и затопля му дават предимство пред уреди от същия ценови клас, които имат само едната функционалност (или затопляне, или охлаждане). Инженерите на Diplomat са успели да изградят впечатляващо устройство – на всичкото отгоре то е и преносимо, което означава, че ще можете лесно да го занесете в свое друго помещение.

Ето един пример за нуждата от подобно устройство  – миналата година през месец декември с мои приятели организирахме празненство. Решихме да празнуваме в хижата ми, която е на около 40 километра навътре в Пирин.  За съжаление времето беше адски студено, но ние разчитахме на отоплението с дърва, защото хижата разполага с камина. За съжаление се оказа, че дървата, с които щяхме да се топлим, са откраднати и празненството замалко щеше да се провали (няма как да стоим вечер на студено), ако мой познат не се беше сетил, че негов роднина, живеещ наблиза, има такъв уред за затопляне. Благодарение на този уред спасихме вечерта. За по-малко от час студеното помещение (което е с размери над средните в масовите апартаменти) се затопли. Всеки от нас може да изпадне в такава ситуация – нищо не пречи да си имаме по един такъв уред – на всичкото отгоре Diplomat DPL MCH 8013 не е и скъп –  между 3-10 пъти по-евтин е от цената на новите смартфони.

Хардуерните характеристики на Diplomat DPL MCH 8013 са следните:

  • 60 W мощност
  • Възможност за овлажняване с кристализираща течност и вода
  • 3 скорости на охлаждане и две скорости на отопление от 1000 W или 2000 W
  • Възможност за овлажняване на въздуха на помещението
  • Управление посредством дистанционно и контролен панел на самото устройство
  • Дисплеят на Diplomat DPL MCH 8013 е LED
  • Резервоарът за водата е антибактериален с капацитет 8 литра. Резервоарът има индикатор, с който можете да следите нивото на водата в устройството.
  • Diplomat DPL MCH 8013 има 7,5 часов таймер
  • Устройството е почти бесшумно, преносимо е и лесно за експлоатация
  • Възможност за осцилация на жалузите
Rate this blog entry:
0
Какво трябва да знаем за изолацията и сайдинга?
Ботушите за приближаващата зима
 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found